BAŞKANIMIZ BOYDAK 54. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI

Mart 26, 2018

BAŞKANIMIZ  BOYDAK 54. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI

Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz  Ali Alper Boydak 54. Kütüphane haftası kutlamalarına katıldı. Ceyhan Halk kütüphanesindeki etkinlik saygı duruşu akabinde istiklal marşının okunması ile başladı.

1. Kütüphane haftası etkinliklerinde Konuşan Kaymakam Ünlüsoy Kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve kitap sevgisinin aşılanması gerektiğini ve kitabın olmadığı yerde bilim, kültür ve sanatın olmayacağını ifade etti.

BAŞKANIMIZ  BOYDAK: İNSANLARIMIZA OKUMA ALIŞKANLIĞINI KAZANDIRMALIYIZ

Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz  Ali Alper Boydak 54. Kütüphane haftası nedeniyle açıklamasında şu görüşlere yer verdi; ” İnsanlarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak, Kitap sevgisini arttırmak ve kütüphanelerin gelişmesi için halkı bilinçlendirmek üzere her yıl Mart ayının son haftasında kütüphaneler haftası olarak kutlamaktayız.”

Başkanımız Boydak şöyle devam etti; ”Ülkelerin kalkınması ve gelişiminin ancak eğitimli insan gücüyle mümkün olabildiği günümüzde, Kütüphanelerimizi kaynak açısından zenginleştirmeliyiz. Çocuklarımıza ve gençlerimize kitap sevgisini aşılamalıyız, eğitim ve kültür olma kurumu olma özelliği taşıyan kütüphanelerimiz, bilgi ve kültürel mirasımızı gelecek kuşaklara aktararak medeniyetimizin gelişimine katkı sağlayacaktır.” dedi.

Konuşmaların ardından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler çerçevesinde öğrenciler şiir ve kompozisyonları okumalarının ardından Kütüphaneye yeni kazandırılan kitaplar sergilendi.

1. Kütüphane haftası kutlamalarına Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Garnizon Komutanı Ayhan Evli, Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak, İlçe Milli Eğitim müdürü Serkan Topbaş,Kütüphane müdürü Adnan Gönüllü, Gençlik ve spor ilçe müdürü Caner Taymış ile öğrenciler katıldı.