BAŞKANIMIZ  BOYDAK AFETTEN ZARAR GÖREN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Ocak 7, 2019

BAŞKANIMIZ  BOYDAK AFETTEN ZARAR GÖREN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz  Ali Alper BOYDAK, olumsuz hava şartları ve şiddetli yağmur nedeniyle Ceyhan Nehri ile derelerin taşması sonucu mağdur olan hemşehrilerini ziyaret etti.

4 gündür aralıksız süren yağmur nedeniyle doğal afetin yaşandığı Ceyhan’da, nehir ve derelerin taşması ile evleri, araçları ve eşyaları zarar gören Altıgöz, Kösreli ve Yalak Mahallelerindeki vatandaşları ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz  Ali Alper BOYDAK, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

BOYDAK; “ELİMİZDEN GELEN TÜM YARDIMLARI YAPACAĞIZ”

Doğal afetin yaşandığı bölgelerde Ziraat Odası Başkanı Muhammet BULUT ile incelemede bulunan Başkanımız  BOYDAK , “Ceyhan Nehri ve derelerimiz şiddetli yağış nedeniyle taşarak doğal afete yol açtı. Hemşerilerimizin evleri ve eşyaları zarar gördü, çok şükür can kaybı yaşanmadı. Belediyemiz her daim halkımızın yanındadır. Yaralarının sarılması ve mağduriyetlerinin giderilmesi için elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettim, sorunları ve taleplerini dinledim. İnşallah el birliği ile bu zor zamanları atlatacağız. Rabbim hemşehrilerimizi ve ülkemizi doğal afetler ile yaşanacak olumsuzluklardan korusun” dedi.

Ceyhan Belediyesi’nin tüm ekip ve birimlerinin alarmda olduğunu dile getiren Başkanımız  BOYDAK , “Ceyhan Nehri güzergahında tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız bilgilendirildi. Suriye’li tarım işçileri, özellikle kadın ve çocuklar zabıta birimimiz tarafından koruma altına alındı. Devletimizin tüm birimleri ile afat sürecini atlatmak, gerekli iyileştirmeleri yapmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

NÖBETÇİ ECZANELER