BAŞKANIMIZ BOYDAK AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANININ NİKAHINI KIYDI

Ekim 1, 2018

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sağlam ile Neriman Bulut’un düğün törenine katıldı.

Nikah şahitliğini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun yaptığı, Ceyhan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sağlam ile Neriman Bulut’un nikahını kıyan Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak genç çiftlere mutluluklar diledi.

Bulut ailesinin kıymetli kızı Neriman Bulut ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sağlam’ın düğün merasimine Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, 64. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı, 25. ve 26. dönem Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı, Ak Parti ilçe Başkanı Cemal Saim Çetenak, Meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.