BAŞKANIMIZ BOYDAK ANNELER GÜNÜNDE ZÜBEYDE HANIMI UNUTMADI.

Mayıs 14, 2018

BAŞKANIMIZ BOYDAK ANNELER GÜNÜNDE ZÜBEYDE HANIMI UNUTMADI

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak Anneler günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Annesi Zübeyde hanımın büstüne çelenk sunarak karanfil bıraktı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in değerlerini ülke olarak önemsediklerini belirten Başkan Vekilimiz Boydak, ‘’Tüm  Annelerimizin Anneler gününü kutlarken Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Annesi Zübeyde Hanım’ında Anneler gününü kutlamak istedik. Bu parkta yıllardan beri kendisinin büstü var, temsilen bu yerinde aslında çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Göreve geldiğimden beri bunu düşünüyordum, bu vesileyle yakışır bir yere daha güzel bir yere inşallah Zübeyde Annemizinde büstünü taşımayı düşünüyoruz. Bu memleketi kurtaran ve bu memlekete büyük emekleri geçen Mustafa Kemal ATATÜRK’ü yetiştiren bir annenin mutlaka en az Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK kadar kıymetli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu vesileyle bu anneler gününde kendisini de unutmak istemedik. Hem Zübeyde Annemizi hem de bugüne kadar bu memleket için kanını dökmüş, canını vermiş tüm Şehitlerimizin Annelerini ve tüm ebediyete intikal etmiş Annelerimizi Rahmetle Minnetle Yad ediyoruz’’ dedi.

HİZMET REHBERİ