BAŞKANIMIZ  BOYDAK ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Haziran 6, 2018

BAŞKANIMIZ  BOYDAK ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız  Ali Alper Boydak, Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Ahmet Zenbilci ile esnaf ziyaretinde bulundu.

24 Haziran seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Başkanımız  Boydak, Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Ahmet Zenbilci ile Ceyhan esnaf ziyaretlerinde bulunup vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

Esnaf ziyaretinin ardından Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Ahmet Zenbilci ile İstiklal, Ulus ve Mithatpaşa mahallelerinde ev toplantılarına katılan Başkan Boydak, “Devletimizin bekası, birlik, beraberlik, bolluk ve bereket için meydanlardayız. Her zaman hep birlikte el ele yürümeliyiz” diye konuştu.

24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için önemini anlatan Başkanımız Boydak, “her defasında inançla tekrar ediyoruz; Vakit Türkiye vakti, Vakit Ceyhan Vakti” ifadelerini kullandı.

HİZMET REHBERİ