BAŞKANIMIZ  BOYDAK ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET EDEREK BAYRAMLARINI KUTLADI.

Ekim 30, 2018

BAŞKANIMIZ  BOYDAK ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET EDEREK BAYRAMLARINI KUTLADI.

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper BOYDAK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sonrası esnafları ziyaret etti. Vatandaşların bayramını kutlayan Başkanımız  BOYDAK , işyerine bayrak asan esnaflara teşekkür etti.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim kutlama etkinliklerine katılan Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper BOYDAK , hemşerilerinin yoğun ilgi gösterdiği törenin ardından vatandaşlar ile bayramlaştı. Daha sonra makam aracına binmeyerek çarşı esnafını dolaşan Başkanımız BOYDAK , vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

İş yerlerini bayraklarla süsleyen esnaflara teşekkür eden Başkanımız BOYDAK , “Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’Ü ve silah arkadaşlarını, vatanı için gözünü kırpmadan can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların emaneti Cumhuriyet’ imizi savunan Aziz Milletimize şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Çarşı esnafı ile muhabbet eden Başkanımız BOYDAK , hayırlı işler dileyerek, vatandaşların taleplerini dinledi.