BAŞKANIMIZ BOYDAK ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Temmuz 2, 2018

BAŞKANIMIZ BOYDAK ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak mahalle ziyaretinde çocuklara oyuncak hediye ederek miniklerin yüzünü güldürdü.

24 Haziran seçimlerinin ardından Teşekkür ziyaretlerini sürdüren Başkanımız Boydak, mahalle ziyaretlerinde yanına gelerek sevgi gösterisinde bulunan çocuklara oyuncak dağıtarak sevindirdi. Gittiği yerlerde büyük bir sevgi ve heyecanla karşılanan Başkanımız Boydak, halkımızla gurur duyuyoruz, her zaman yanlarında olacağız ifadelerini kullandı.

Çocukların gelişim ve eğitimini önemsedikleri belirten Başkanımız Boydak, Bizler efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bu anlayışla gece gündüz çalışıyoruz. Öğrencilerimize kitap ve eğitimlerine katkı sağlamak adına yardımlarımız devam ederken, mahalle ziyaretinde bizleri sevgi ile kucaklayan geleceğimizin teminatı çocuklarımızı da oyuncak hediye ederek mutlu ediyoruz. Bizler geleceğin hanımefendilerini ve beyefendilerini yetiştiriyoruz. Ceyhan’da herkesi tebessüm ettirmeye ve mutlu olmaya, çocuklarımızın bizim için ne kadar değerli olduğunu göstermeye davet ediyoruz. Hemşerilerimizin, çocuklarımızın, yüzünün gülmesi bizim için önemlidir. Yavrularımıza hediye ettiğimiz oyuncakları güle güle kullansınlar. Hepsinin gözlerinden öpüyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Vatandaşlar tarafından ‘Halk Adamı’ olarak tabir edilen ve gönüllere giren Belediye Başkanımız Boydak, mahalle sakinlerinden ve çocukların velilerinden teşekkür aldı.