BAŞKANIMIZ BOYDAK: CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ

Haziran 21, 2018

BAŞKANIMIZ BOYDAK: CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Adana buluşmasına hazır olduklarını belirtti.

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak, ”19 Haziran’da Adana’da vatandaşlarımız İle buluşmaya gelen sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamalıyız, Adana istasyon meydanındaki programa katılmak isteyen vatandaşlarımıza Ceyhan Asri Mezarlığı önünden saat 14:00’de araçlar kaldırılacaktır” dedi.

Başkanımız Boydak, “Bize düşen görev; Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak. istasyon meydanı Adana’mıza yakışır şekilde dolacak. Ak teşkilatlar olarak halkımızla beraber 2019 ve 2023’e hazır olduğumuzu Adana buluşmamızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güzel şekilde göstereceğiz” ifadelerini kullandı.