BAŞKANIMIZ BOYDAK GURURUMUZ CEYHANSPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ.

Temmuz 9, 2018

BAŞKANIMIZ BOYDAK GURURUMUZ CEYHANSPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ.

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak, Süper Amatör BAL liginde mücadele veren gururumuz Ceyhanspor’a başarılar diledi.

İnananların ve mücadele edenlerin başarabileceğini önemle hatırlatan Ceyhan Belediye Başkanı ve Ceyhanspor Onursal Başkanımız Ali Alper Boydak, şu açıklamalara yer verdi;

”Sevgili futbolseverler, değerli Ceyhanspor taraftarları; yıllarca amatör bir ligdeki amatör bir takımı profesyonelce yönetmeye çalışmışız. Neticesinde uzun vadeli bir başarı gelmemiş her sezon sonunda yönetim değişmiş, hoca ve futbolcular değişmiş bazı yıllarda büyük gayret ve amatör ruhla  başarılı olunmuşsa da maalesef istikrar olmamış kısa vadeli olmuş.

Kıymetli sporseverler ve değerli fedakar Ceyhanspor taraftarları; her sezon da o sene bu sene demektense uzun vadeli bir takım kurup HERSENE HERSENE diyelim . Gelin hep birlikte AMATÖR RUH’a destek verelim. AMATÖR RUH daima yeniye ve yeniliğe hasrettir özlem duyar.AMATÖR RUH heyecandır, arkasında heyecan olmayan hiçbir işte başarı yoktur.

Motivasyon demek, “ne yapabilirim? ” demektir Yaptığı işi dert etmek, hatalarını gözden geçirip nasıl düzeltirim demektir. Amatör ruhu olmayan kaç lira para alacağının hesabını yapan futbolcudan ne motivasyon ne de ruh beklenir.

Bizlere, başarıya aç, derdi para değil Ceyhanspor olan ,gelecek nesillere örnek olmak isteyen bir ruh gerek.

Ceyhanlı futbolsever ve taraftar  evlatlarına sahip çıkarsa yeni nesiller de bundan cesaret alıp daha gayretli daha umutlu olur böylece geçmiş yıllarda olduğu gibi Türk futboluna damgasını vurmuş Faruk Karadoğanlar, Reşitler, Kayhanlar yetiştiririz.

Ya ümitsizsiniz  ya da   ÜMİT  SİZSİNİZ,  ya çaresizsiniz  ya da ÇARE  SİZSİNİZ..

Unutmamalıyız ki marka haline gelmiş firmalar kendi evlatlarına iyi yetiştirip onlara güvenen sorumluluk veren ve tabandan zirveye bu şekilde ulaşan firmalardır. MARKA olmanın yolu AMATÖR RUH’tur  heyecanın yolu AMATÖR RUH’tur başarının yolu AMATÖR RUH ‘tur hepinizi saygıyla selamlıyorum bu yeni sezonda Ceyhansporumuza  başarılar diliyorum.  Yeni heyecanlı yönetimimize  teknik ekibimize ve Kuracakları takıma desteklerimizi dualarımızı esirgemeyelim.Takımımızın sonuna kadar arkasında olalım.

Şair diyor ki : “Sahipsiz kalmış bir memleketin batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.” CEYHAN BELEDİYEMİZ ve Şahsım adına sonuna kadar bu yönetimin öz evlatlarımız olan teknik ekibin ve futbolcuların arkasında olacağıma söz veriyorum. Tüm hemşerilerime, sporseverlere ve cefakar taraftarlarımıza saygılar sunuyorum” dedi.