BAŞKANIMIZ BOYDAK MİLLET VEKİLİMİZ ÜNÜVAR İLE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Mayıs 31, 2018

BAŞKANIMIZ BOYDAK MİLLET VEKİLİMİZ ÜNÜVAR İLE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak, Ak Parti Adana Milletvekili ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar ile Ceyhan’da bir dizi ziyarette bulundu.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız’ı ziyaret eden Vekil Ünüvar, Ceyhan’daki gelişmeler ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile sohbet eden Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, daha sonra yeni yapılan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatını gezerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Vekil Ünüvar, yetkililerden brifing alarak çalışmalar hakkında istişare bulunmasının ardından Sağlık-Sen ve Eğitim-Birsen temsilcileriyle bir araya geldi. Soru ve talepleri dinleyen Vekil Ünüvar, görev yaptığı süre içerisinde Ceyhan’ı önemsediğini belirterek, “Koltuklar önemli değildir, Ceyhan’a hizmetlerimiz devam edecek, bizlerde var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak’la beraber ziyaretlerini sürdüren AK Parti Adana Millet Vekili Sağlık Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri öncesi istişarelerde bulundu.

HİZMET REHBERİ