“BAŞKANIMIZ BOYDAK ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI”

Ekim 5, 2018

Muharrem ayı dolayısıyla Ceyhan Gazi ve Şehit Aileleri Derneğinde aşure etkinliği düzenlendi.

Şehit ve Gazi yakınlarının hazır bulunduğu etkinliğe, başta Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak olmak üzere; İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı M.Ersin Ağca, siyasi  parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katılım sağladı.

BAŞKANIMIZ BOYDAK :“ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI BİZLERİN VE AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞ TACIDIR”

Program sonu açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak; “Şehitlerimizin yakınları bizlerin, aziz milletimizin baş tacıdır. Muharrem ayı dolayısıyla tertip edilen Aşure etkinliğinde şehit ve gazi yakınlarımızın yanında olmak istedik.Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazi kardeşlerimize de sıhhatli bir ömür diliyorum” dedi.

Etkinlik, Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından aşure ikramı ile son buldu.