BAŞKANIMIZ BOYDAK’ TAN KADİR GECESİ MESAJI

Haziran 10, 2018

BAŞKANIMIZ BOYDAK’ TAN KADİR GECESİ MESAJI

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper BOYDAK, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız BOYDAK, Tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ ni kutlayarak, “Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya sevgi ve barışın tesis edilmesine vesile olmasını niyaz ediyorum.
Başkanımız BOYDAK, mesajında şunları söyledi;

“Kadir Gecesi’ne kavuşuyor olmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesile olacaktır. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya sevgi ve barışın tesis edilmesine vesile olmasını niyaz ediyorum.

Ramazan Bayramı’ nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’ nin başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.”