BAŞKANIMIZ  BOYDAK VE KAYMAKAMIMIZ  ÜNLÜSOY POLİS VE JANDARMA EKİPLERİYLE BAYRAMLAŞTI.

Haziran 18, 2018

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak, Ceyhan Kaymakamımız Mustafa Ünlüsoy ile beraber Polis ve Jandarma ekipleriyle bayramlaştı.

Başkanımız Boydak, Ramazan Bayramının ilk gününde kentte yaptığı ziyaretler çerçevesinde, Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binasında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Ceyhan Kaymakamımız Mustafa Ünlüsoy, Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanımız Cemal Saim Çetenak, STK Temsilcileri ile birlikte Emniyet Müdürü, Amir ve Polis Memurlarının bayramını kutladı.

Başkanımız Boydak “Ülkemizin güvenliği için gece gündüz demeden, büyük fedakarlıklarla çalışan güvenlik güçlerimiz bugün de görevdeler. Milletimiz onların sayesinde emniyetli ve daha rahat bayramlaşma yapıyor, yollarda daha emin ve güvenli olarak seyahat ediyor. Bu kutsal vazifede, rabbim yar ve yardımcınız olsun, hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi.

Başkanımız Boydak, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına geçerek, komutanlar ile askerlerimizin bayramını kutladı.