BAŞKANIMIZ BOYDAK ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Eylül 6, 2018

Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak, 192. Zabıta Haftası nedeniyle zabıtaların haftasını kutladı.

192’inci Zabıta Haftası nedeniyle Belediye Zabıta Müdürlüğümüzü  ziyaret eden Başkanımız Boydak, kurulduğu günden bugüne büyük görevler üstlenen zabıta birimlerimizin yaptığı denetim ve uygulamalarla vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlamak için özveri ile çalıştıklarını dile getirdi.

Belediyemiz bünyesinde en önemli birimlerden biri olan Zabıta Müdürlüğümüzün 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını belirten Başkanımız Boydak, ”Biliyorsunuz belediyenin vatandaşla temas ettiği nokta zabıtalarımızdır. Herkese eşit muamele ile yaklaşan, vatandaşımızın haklarını koruyan, bilgilendiren, halkın sağlığını ve yaşam tarzını tehlikeye düşürecek tüm etkenlere anında müdahale eden önemli bir göreve sahiptir. Mesai kavramı gözetmeksizin bizleri temsil eden zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.