BAŞKANIMIZ  BOYDAK ZİRAAT ODASI BAŞKANI BULUT’U ZİYARET ETTİ

Haziran 5, 2018

BAŞKANIMIZ  BOYDAK ZİRAAT ODASI BAŞKANI BULUT’U ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Ali Alper Boydak, Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Sevil Can ile Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut’u makamında ziyaret etti.

24 Haziran seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Başkanımız Boydak ve ekibi STK temsilcileri ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu. Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut’u makamında ziyaret eden Başkanımız Boydak, Ak Parti Adana Milletvekili Sevil Can ve Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ile tarımdaki gelişmeler hakkında istişarede bulundu. Tarımın önemli merkezlerinden birisi olan Ceyhan’da çiftçinin kendileri için önem ifade ettiğini belirten Boydak, Hükümet ve yerel yönetimler olarak Çiftçilerimizin yanlarında olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut, 24 Haziran seçimlerinde Millet Vekili Adayı Sevil Can’a başarılar diledi. Belediye’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Bulut, Başkanımız Boydak’ı tebrik etti.

HİZMET REHBERİ