BAŞKANIMIZ BOYDAK’DAN KAYMAKAM YILMAZ’A CEYHAN SPOR FORMASI

Ekim 1, 2018

Ceyhan Belediye Başkanımız ve Ceyhanspor Onursal Başkanı Ali Alper Boydak, Kaymakam Bayram Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Ceyhanspor forması hediye etti.

Ceyhanspor yönetimi ile göreve yeni başlayan Kaymakam Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkanımız Boydak, takım hakkında bilgi vererek istişarede bulundu.

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Başkanımız Boydak, ‘’Efsane futbolcuların yetiştiği, mazisi şampiyonluklarla dolu gururumuz Ceyhanspor, Süper Amatör Bal Ligi 5. gurupta mücadele ediyor. Değerli kulüp yöneticileri ile 2018-2019 futbol sezonunda şehrimizi temsil eden takımımızı Ceyhanlı çocuklarımızdan oluşturduk. Birlik ve Beraberlik içerisinde mücadelemizi sürdürüyoruz’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanımız ve Ceyhanspor Onursal Başkanı Ali Alper Boydak ve yöneticilere teşekkür ederek başarılar diledi.

Başkanımız Boydak Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz’a şehrimizin gururu Ceyhanspor’un formasını hediye etti. Yöneticiler daha sonra Başkanımız Boydak ve Kaymakam Yılmaz’la hatıra fotoğrafı çektirdi.