BAŞKANIMIZ BOYDAK’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Ekim 22, 2018

Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Boydak mesajında;  “Muhtarların ve muhtarlık müessesesinin tarihsel bağlarının korunması, karşılaştıkları sorun ve bu sorunlara çözüm bulma amacıyla 19 Ekim günü hükümetimiz tarafından “Muhtarlar Günü” olarak belirlenmiştir. Mahalle ve köylerdeki vatandaşların devlet kurumlarıyla olan ilişkisinde köprü rolü alan muhtarlar halkın tercihi ve seçimini temsil etmesi sebebiyle oldukça önemli görevler üstlenmişlerdir.

Ceyhan Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz. Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer alıyor. Yine aynı şekilde Ceyhan Belediyesi olarak, muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü’nü” kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum.