BELEDİYEMİZ BAHÇELERDE BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR.

Mart 13, 2018

BELEDİYEMİZ BAHÇELERDE bakım onarım

ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

Ceyhan Belediyesi park Bahçe Müdürlüğü ekipleri,  daha güzel bir Ceyhan için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Yeşil alanlarda ve parklarda bakım onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

YEŞİL ALAN VE PARKLARDA ÇALIŞMALARIMIZ KIZLA SÜRÜYOR

Ceyhan Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda ilçede bulunan tüm parkların bakım ve onarımı, budama ve ot biçme çalışmaları hızla devam ediyor. Park Bahçe Müdürü Atilla Keskin,  daha güzel bir Ceyhan için çalışmalarımız dur durak demeden devam ediyor.   Ekiplerimiz yeşil alanlarda ve parklarda bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor, Ceyhan merkez başta olmak üzere köyden dönüşen mahallelerde de çocuk oyun grupları, parklardaki spor aletleri ve banklar da onarım çalışması devam ediyor. dedi.

BOYDAK: AMACIMIZ daha güzel bir ceyhan

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak, ilçe genelindeki tüm parkların bakımı ve onarımının yapıldığını ifade ederek, “bakım ve onarımın yanı sıra ot biçme, ağaç ve bitki budama çalışmalarımız da devam ediyor. Amacımız vatandaşlarımıza daha güzel bir Ceyhan için hizmet etmektir.” dedi.

HİZMET REHBERİ