BELEDİYEMİZ GÜREŞ TAKIMI ÖDÜLLERE DOYMUYOR.

Ağustos 9, 2018

BELEDİYEMİZ GÜREŞ TAKIMI ÖDÜLLERE DOYMUYOR.

Adana’nın Karaisalı ilçesinde Kızıldağ Karakucak Güreşlerinde  Belediyemiz güreş takımı Ceyhan’a madalyalarla döndü.

Katıldığı tüm güreş müsabakalarında birçok kategoride ödüller alarak Ceyhan’ı gururlandıran güreş takımımız, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahibi olduğu 533.sü düzenlenen Kızıldağ Karakucak güreşlerinde 3 birincilik, 2 ikincilik, 3 üçüncülük alarak 8 madalya ile gurur yaşadı.

Belediyemizin Güreş Takımı sorumlusu Erdoğan Akkuş yapılan müsabakalarda güzel dereceler aldıklarını belirterek, ”Belediye Başkanımız Sayın Ali Alper Boydak’ın destekleri ile ata sporumuz güreşte güzel dereceler elde ettik. Sporcularımızın emek ve gayretleri ile Kızıldağ Karakucak Güreşlerinden şehrimize madalyalarla dönmek bizleri onurlandırıyor. Güreş antrenörlerimiz Gökhan, Sefa ve Fatih hoca ile sporcularımızı Tufanbeyli ve Göksun Karakucak güreşlerine hazırlıyoruz. İnşallah daha güzel derece ve madalyalarla Ceyhan’ı temsil edeceğiz. Bizleri destekleyen başkanımız ve Ceyhan’lı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Belediyemizin  güreş takımı ile gurur duyduğunu belirten Başkan Ali Alper Boydak, ”Hocalarımız ve sporcularımız Ceyhan’ı güreşte zirveye taşımak için var gücüyle çalışıyor. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Bizleri bir kez daha gururlandırdılar. Onlarla gurur duyuyoruz ve önümüzdeki müsabakalarda da daha güzel sonuçlarla Ceyhan’ı gururlandıracaklarına, şehrimize madalyalar ve yeni başarılar ile döneceklerine inanıyorum” dedi.