BELEDİYEMİZ  İSO 9001 -2015 KALİTE BELGESİ ALDI.

Aralık 3, 2018

BELEDİYEMİZ  İSO 9001 -2015 KALİTE BELGESİ ALDI.

Ceyhan Belediyesi, hizmetin kurumsallaşması ile kaliteyi daha da güçlendirmek ve yükseltmek amacıyla bir yıldır sürdürdüğü eğitim ve çalışmaların ardından, ADN Danışmanlık tarafından, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya layık görüldü.
Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ADN Danışmanlık tarafından Ceyhan Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törenle Başkan Vekilimiz Boydak’a teslim edildi. Belediye personeli ve vatandaşların da katıldığı törende Ceyhan Belediyesi önünde İSO 9001-2015 bayrağı göndere çekildi.
Törende açıklamalarda bulunan Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak ;” Ceyhan Belediyesi olarak misyonumuz vatandaşlarımızı memnun etmek ve onlara en iyi şartlarda hizmet edebilmek, insan odaklı çalışmak ve çağdaş bir Ceyhan için çalışmaktır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar vatandaşlarımıza şeffaf belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerimize her türlü imkânı sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Cenab-ı Allah’ın bizlere nasip ettiği sürece de bu çabalarımız sürecektir. Burada belediyemiz açısından önemli ve gurulu bir gelişme için toplanmış bulunuyoruz. ISO 9001-2005 Kalite Yönetim Belgesi ile kurumsal kimliğimizin rüştü bir kez daha ispat edilmiş oldu“ dedi.