BELEDİYEMİZDE YAPILAN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ MUTLU SON İLE SONUÇLANDI

Mart 9, 2018

BELEDİYEMİZDE  YAPILAN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ MUTLU SON İLE SONUÇLANDI.

Belediyemiz ile Belediye iş sendikası arasında işçilerle ilgili anlaşma mutlu sonlandı. 59 işçiyi kapsayan ve 2 yıl süreyle geçerli olacak toplu iş sözleşmesi imzalandı.

BOYDAK: GEÇMİŞ YILLARA GÖRE PERSONELİMİZE EN İYİSİNİ VERDİK

Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak 59 çalışan işçilerimizin yevmiyelerinde ve sosyal haklarında önemli artışlar yaptıklarını ifade etti. Başkan Boydak geçmiş üç yıla baktığımızda birinci yılda yevmiyelerde artış sağlanmadığını ikinci yılda 7,5 TL üçüncü yılda ise yine 7,5 TL gibi yevmiye artışı yapıldığı ve dengelerin bozulduğunu gördük,

Başkan Boydak bizde işçi kardeşlerimizi düşünerek birinci yıl için 13 TL seyyanen yevmiye ile birlikte artı yüzde 15’de sosyal haklarda artış sağladık, İkinci yıl ise yine yüzde 16,5 TL yevmiye ile birlikte artı yüzde 16,5’ta sosyal haklarda artış sağladık, toplamda 2 yıl süreli artışın yüzde 33 olduğunu ifade eden Başkan Boydak geçmiş yıllara göre işçi personelimize en iyisini verdiklerini ve işçilerin geçmiş dönemlerdeki mağduriyetlerini giderdiklerini verilen artışın işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim dedi.

SANCAR: BAŞKANIMIZ BOYDAK’A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye-İş Adana Şube Başkanı Sancar Manga ise konuşmasında “Türkiye’deki hayat şartları göz önüne alındığında işçilerimizin lehine iyi bir sözleşmeye imza attık. Emeğe ve alın terine verdiği değerden dolayı Sayın Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak’a sendikam ve işçi arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum işçi arkadaşlarımızda bu sağlanan artıştan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkanımız Boydak’a ayrıca teşekkür ettiler.

Daha sonra Belediye Meclis Salonu’nda Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak ve Belediye-İş sendikası  Adana Şube başkanı Sancar Manga toplu iş sözleşmesine imza attı.

HİZMET REHBERİ