BELEDİYEMİZLE AK PARTİ DAYANIŞMA YEMEĞİ

Şubat 8, 2018

CEYHAN AK PARTİ’DE DAYANIŞMA YEMEĞİ

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak, geçmişten bugüne AK Parti İlçe Yönetiminde görev almış Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Temsilcileri onuruna yemekli bir toplantı düzenledi.

Ceyhan Öğretmenevi’nde düzenlenen akşam yemeğine eski ve yeni İlçe Yönetimleri, Ak Parti Meclis Üyeleri, Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Temsilcileri ile partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak,

Adalet ve Kalkınma Partisinde kurulduğu günden beri görev yapmış tüm yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları yöneticilerimiz ile bu davaya gönül vermiş herkese teşekkür etti.

Boydak, “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve 1071’den beri Anadolu’yu vatan yapan bu topraklarda canını, kanını gözünü kırpmadan veren tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi minnetle şükranla yad ediyorum. Bu davada bizlerle beraber yola çıkıp bu güne kadar gelen ve daha önce kurucu yönetim kurulu üyelerimizden hakkın rahmetine kavuşan Fikri Aslan, Serdar Güldalı, Hakkı Kara ve Mahmut Mazı kardeşlerimi de rahmetle yâd ediyorum “ dedi.

İSLAM DÜNYASININ UMUDU OLDUK

Kurulduğu günden beri Ak Parti davası için koşturan, hizmet eden, gönül verenleri bir arada görmek görmekten dolayı gurur duyduğunu ifade eden Başkan Vekilimiz Boydak  “Adalet ve Kalkınma Partisi kurulduğu günden bu güne kadar sadece Türkiye Cumhuriyeti değil İslam dünyasının umudu olmuştur. Bu vesileyle Adalet ve Kalkınma Partisinin mensupları olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.” Dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ SADECE TÜRKİYE’NİN DEĞİL İSLAM DÜNYASI VE MAZLUMLARIN LİDERİDİR

Boydak, “ Adalet ve Kalkınma Partisi Cumhuriyet tarihine, İslam tarihine damgasını vurmuştur. Bu davanın büyük lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizim gurur vesilemizdir. Sadece Türkiye’nin değil İslam dünyasının, tüm Ortadoğu’nun ve mazlumların lideridir. Biz de kendisine yakışır bir teşkilat çalışması içerisine gireceğiz, ona yakışır bir şekilde onun dava neferleri olduğumuzu belli edeceğiz.” Dedi.

Başlayan kongre süreçlerinin yenileşme, tazeleşme anlamına geldiğini ifade eden Başkan Vekilimiz Boydak “ bu bir bayrak yarışıdır ve bu bayrak yarışında bu güne kadar görev yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu davaya katlı sundukları için Allah razı olsun diye ifade etti.”

BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞKLİK RUHUNU HER

ZAMAN SAĞLAM VE ZİNDE TUTACAĞIZ

“Bu günden itibaren yeni kurulacak yönetimimizle bu davaya katkı koymaya devam edeceğiz” diyen Boydak, “ birlik, beraberlik, kardeşlik ruhunu her zaman sağlam ve zinde tutacağız. Bizim buradaki gayretimiz, fedakârlığımız şuan Afrin’de sınır boylarında terörist yuvalarını tepeleyip geçen Mehmetçiklerimiz, çocuklarını, ailelerini bize emanet etmiştir.  Bizim çocuklarımız rahat uyusun diye kendilerini feda etmiş, orada canını, kanını seve seve vermeye razı olmuştur.  Mehmetçiğimizin bu fedakârlığı karşısında bizim fedakârlığımız denizde bir damla bile sayılmaz. Allah, başta Afrin olmak üzere sınır boylarımızda terör odaklarını temizleyen Mehmetçiklerimizi muzaffer eylesin. Şehitlerimize rahmet, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da ve 15 Temmuz’da gösterilen destan inşallah Afrin’de de gösterilecektir.” Diye konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Ulu ise konuşmasında ilçe yönetimi olarak Ak Parti davasına hizmet etmekten büyük onur duyduğunu ifade ederek” biz büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içersinde tüm ekibimizle yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

24 Şubat’ta yapılacak olan kongrede ilçe başkanlığı görevini devr alacak olan Cemal Saim Çetenak ise kürsüye gelerek İlçe Başkanı Süleyman Ulu, Kadın Kolları Başkanı Hanife Şumnu ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Uçaral ile birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

HİZMET REHBERİ