CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ALİ ALPER BOYDAK’TAN  8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Mart 8, 2018

CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ALİ ALPER BOYDAK’TAN

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünya kadınlarının eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, daha iyi çalışma ve yaşam koşulları elde etme yolunda verdikleri mücadelenin simgesidir dedi.

Başkan Boydak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Hükümetimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız aracılığıyla kadınlarımıza pozitif ayırımcılık yapmış ve hak ettikleri değeri vermiştir. Hayata geçirilen projelerle, geleceğin kadınları, anneleri olan kız çocuklarımızın eğitimine önem verilmiştir. ‘Cennet annelerin ayağının altındadır’ sözünü ilke edinip, annelerimize olan sevgi, saygı ve hoşgörüyü tüm kadınlara yönelik göstermeliyiz.

Bu vesileyle dün Bosna’da, Arakan’da, Balkanlar’da, Kırım’da, Afganistan’da işkenceye tecavüzler ve zulümlere uğrayan Müslüman kadınları görmezden gelen şu dünya liderleri bugün’de Filistin’de Myanmar’da, Suriye’de, Irak’ta ve tüm mazlum topraklarda işkenceye tecavüze ve zulme uğrayan Müslüman kadınlarımızı yine görmezden gelmektedir.8 Mart kadınlar günü dolayısıyla tüm zalimleri şiddetle ve nefretle kınıyorum Rabbim tüm mazlumları korusun ve onların ahını yerde koymasın zalimleride kahr-ı perişan etsin. Tüm ülkemizde ve dünyada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

HİZMET REHBERİ