CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ BOYDAK 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Ocak 9, 2018

Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz  Ali Alper Boydak , ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan vekilimiz  Boydak , “Milletçe birlik, beraberlik, güven ve istikrarı korumak ve devam ettirmek, basın camiamızın önderliğinde hepimizin en önemli görevidir.”dedi.

Boydak, mesajında şunları ifade etti:

“Basın; vatandaşımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini; ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde yerine getirmelidir. Kendi sorumluluğunun bilincinde olan ve bu bilincini objektif olarak eyleme dönüştürüp gazetecilik yapan bir basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur. Hukukun evrensel standartlarından sapmadan, kişi hak ve hürriyetlerine saygıyı asla ihmal etmeden, doğru haber verme, tarafsızlık ve özel hayata saygıya dikkat ederek görevlerini yerine getirmeye çalışan basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık ve başarılar diliyorum.”

HİZMET REHBERİ