CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ BOYDAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Ocak 11, 2018

Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Ceyhanlı gazetecilerle bir araya geldi.

Ceyhan Öğretmenevi’nde düzenlenen akşam yemeğinde basın mensuplarıyla buluşan Boydak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensupları ile sohbet eden Başkan vekilimiz Boydak,  tüm basın çalışanlarına işlerinde başarılar diledi.

Başkanımız Boydak,  gazetecilerin ilçede yapılan ve yapılacak olan hizmetler konusundaki sorularına tek tek cevap verdi.

Ceyhan’da Kentsel dönüşümün Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı’ndan başlayacağını ancak öncesinde nehir ıslah çalışmalarının tamamlanması gerektiğini belirten Boydak, Ceyhan için en iyisini sunmanın gayretinde olduklarını ifade etti.

Cadde ve bulvarlardaki yol çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğunu belirten Başkan vekilimiz Boydak, “Ceyhan Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Kendi sorumluluğumuzdaki ara yollarda çalışmalarımız sürüyor. Yeni park, yeni spor sahası ve yüzme havuzu yapımı konusundaki çalışmalarımız da devam ediyor.” Dedi.

Boydak, merhum gazeteci İrfan Kurt’un isminin Kızılay Caddesi’nde bulunan ve halk arasında Üçgen Park diye bilinen Parka verilmesi konusundaki öneriyi de belediye meclisinde değerlendireceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan vekilimiz Boydak, 10 Ocak Gazeteciler Gününü tekrar kutlayarak; Başkan Yardımcımız Zafer Bakır ile birlikte basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

HİZMET REHBERİ