CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SEMT PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Mart 5, 2018

CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ALİ ALPER  BOYDAK

SEMT PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak, Namık Kemal Mahallesinde kurulan Cumartesi pazarı esnafını ziyaret ederek dilek ve temennilerini dinledi.
Belediyecilik anlayışında ortak aklı önemsediklerini belirten Başkan vekilimiz Boydak. “Göreve geldiğimiz süre itibariyle ilçemizi daha modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale getirmek adına görevlerimizi aksatmadan yerine getirmenin gayretindeyiz. dedi.

ESNAFIMIZ ORTAK AKILLIDIR

Pazar esnafı ziyaretinde esnaflarlara hayırlı işler dileyen Başkan Boydak  Burada bize yardımcı olacak en büyük unsurun  ortak aklın en önemli saç ayaklarından biri olan ilçe esnafımızdır. Belediyecilik anlayışında ise bu ortak akıldır dedi.

Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli alışverişler dileyen Başkan Boydak esnaflar ile tek,tek görüşerek dilek ve temennilerini dinledi.Başkan Boydak Pazar alış verişinde bulunan vatandaşlarla’da görüşerek  Ceyhan dilek ve temennilerini diledi.
Kasabından manavına, berberinden lokantasına bütün esnafı ziyaret eden Boydak, esnafların dilek ve temennilerini dinledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren pazar esnafı ile vatandaşlar Başkan vekilimiz Boydak’a teşekkür ettiklerini belirtti.