CEYHAN BELEDİYESİ YAŞLI VE BAKIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARA ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Ocak 12, 2018

Ceyhan Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürümüz Yakup Çelik, Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak’ı temsilen yaşlı ve kimsesiz, yardıma muhtaç vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ettiklerini söyledi.

Çelik, mahalle muhtarları ile istişare yaparak yardıma muhtaç yaşlı, kimsesiz vatandaşlara ‘Ceyhan Belediyesi Evde Yaşlı Bakım Birimi’ vasıtasıyla destek vermeye devam ettiklerini ifade ederek “Başkan vekilimiz Sayın Ali Alper Boydak’ın talimatları doğrultusunda hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle yaşlı ve kimsesiz, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın dertlerine çare olmaya çalışıyoruz” dedi.

BOYDAK: YAŞLILARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz  Ali Alper Boydak,  Belediye olarak iyi ve kötü günlerinde daima vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek  “Amacımız; yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşarak günlük yaşamlarını kolaylaştırmak, yalnız olmadıklarını kendilerine hissettirmek ve onurlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamaktır. Yaşlılarımız başımızın tacıdır.” dedi.