CEYHAN BELEDİYESİN’DEN AFRİNDE’Kİ MEHMETÇİĞE MADDİ DESTEK.

Mart 27, 2018

CEYHAN BELEDİYESİN’DEN AFRİNDE’Kİ MEHMETÇİĞE MADDİ DESTEK

Ceyhan Belediyesi TSK tarafından Afrin bölgesinde terör örgütü PKK/KCK/PYD-YPG’li ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev yapan Mehmetçiği unutmadı. Meclis üyeleri ile Belediye çalışanları Afrin’deki Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev yapan askerlere destek olmak amacıyla maddi destek bağışında bulundu.
Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak, Belediye meclis salonunda AKP, CHP, MHP meclis üyeleri ve belediye daire müdürleri ve çalışanları ile bir araya gelerek: “’Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev yapan Mehmetçiklerimize meclis üyelerimizle, birim müdürlerimizle ve çalışanlarımızla tek vücut olarak maddi destek çıkmak istedik ve amacımıza ulaşarak Mehmetçiklerimize 15.250.00 TL değerinde maddi desteğimizi Mehmetçik vakfına göndereceklerini ifade etti.

Başkan Boydak konuşmasına şöyle devam etti :”Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bugünleri de atlatacağız. Ülke olarak kalbimiz Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonuna katılan askerlerimiz için atıyor. Diliyoruz ki Afrin’de Mehmetçiğimizin kanı akmasın, kana da ihtiyaç olmasın. Onlara buradan kanlarımızla, dualarımızla destek olalım istedik. Türkiye’nin parçalanmasını isteyen bütün iç ve dış mihraklar ve onların besledikleri terör örgütleri, Türk askerinin karşısında yerle yeksan olacak. Ama düşmanın hilesi bitmez. Onun için uyanık olmak zorundayız. Neslimizi, gençliğimizi iyi eğitmek zorundayız. Her alanda yerli ve milli bir duruş gözetmemiz gerekiyor” diye konuştu.