CEYHAN GAZETECİLER CEMİYETİ 20. YILINI KUTLADI

Aralık 26, 2017

Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti’nin 20.kuruluş yılı münasebetiyle Ceyhan Öğretmen evinde bir program gerçe kleştirildi. Programda  zirvedeki gazetecilere plaket verildi.

20.kuruluş yıl dönümü programına: Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak, Çukurova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir, Türkiye Gazeteciler Federasyon Başkanı Yılmaz Karaca, Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer, Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti kurucu üyeleri, kamu kurumu temsilcileri, Oda ve dernek temsilcileri, STK temsilcileri ile çeşitli il ve ilçelerden gazeteciler katıldı.

Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer Törende açılış konuşmasında Ceyhan Gazeteciler Cemiyetinin kuruluşunun 20. Yılını geride bıraktıklarını belirterek programa katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyon Başkanı Yılmaz Karaca ise konuşmasında gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptıklarını belirtti ve gazetecilerin özlük haklarının korunması için çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.

BOYDAK: YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL KONUSUNDA EN BÜYÜK KATKIYI BASIN MENSUPLARIMIZ SAĞLAYACAKTIR

Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti’nin 20.kuruluş yıl dönümünü kutlayan Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak “ tüm basın çalışanlarımıza işlerinde başarılar diliyorum. Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti’nin 20.kuruluş yıl dönümü de hayırlı olsun. Yerli ve milli otomobil fabrikasının Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulması yönündeki talebimizi bir kez daha belirtmek için önümüzdeki günlerde Ankara’ya gideceğiz. Bu konuda en büyük desteği siz değerli basın mensuplarının sağlayacağına inanıyorum. ” Dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye Gazeteciler Federasyon Başkanı Yılmaz Karaca Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak’a başarılarından dolayı plaket takdim etti. Programın sonunda Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti 20.kuruluş yılı pastası hep birlikte kesildi.

HİZMET REHBERİ