CEYHANDA ÇOCUK OYUN ALANLARI RENKLENİYOR

CEYHANDA ÇOCUK OYUN ALANLARI RENKLENİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda ve yeşil alanlarda bakım, mıntıka ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Hafta içi, hafta sonu faaliyetlerini sürdüren ekipler, gün içerisinde ilçe genelindeki bahçelerde kuruyan, sarkan ağaç dallarının yol açabileceği kazaların önüne geçmek için temizlik ve budama işlemleri gerçekleştiriyor. Ekipler çocuk oyun parklarının bakım, onarım ve boyama çalışmalarına da devam ediyor.

Öncelik halkın sağlığı ve refahı diyerek her noktada özveriyle çalışmalarını yürüttüklerini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; ” Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,mıntıka temizliği, çim biçme  çalışmalarına devam ederken öte yandan  park, bahçe ve oyun alanlarında çalışmalarına devam ediyor.  Ekiplerimiz parklarda ve yeşil alanlarda kuruyup sağa sola savrulan yaprakların mıntıka temizliği ve çevre düzenleme çalışmalarını yapıyor. Hafta içi, Hafta sonu demeden çalışan ekiplerimiz ilçemiz genelinde hummalı çalışmalarını sürdürerek, Ceyhan’ın caddelerini, sokaklarını tertemiz yaparak, çocuk oyun parklarımızı da renklendiriyor” ifadelerini kullandı.

Tarih: 24 Mayıs 2021