CEYHANSPOR’UN YENİ BAŞKANI CAMİANIN SEVİLEN İSMİ İLKER ÖNÜK OLDU

CEYHANSPOR’UN YENİ BAŞKANI CAMİANIN SEVİLEN İSMİ İLKER ÖNÜK OLDU

Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımı Ceyhanspor’un Başkanı Hülya Erdem’in Ceyhan Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Ceyhanspor Kulüp Başkanlığına gelecek ismin netleşmesi sporseverler tarafından merakla bekleniyordu. Başkan Erdem katıldığı bir radyo programında beklenen müjdeyi verdi. Ceyhan Belediye Başkan Yardımcılığı ve Ceyhanspor Kulüp Başkan Yardımcılığı görevleriyle başarılı işlere imza atan İlker Önük Ceyhanspor’un yeni başkanı oldu.

15 Mart’ta Talasgücü ile olan karşılaşmada 1-1 berabere kalan Ceyhanspor Bölgesel Amatör Lig’te 53 puanla 2. sıradaydı. BAL’ın bitmesine 4 hafta kala korona virüs salgını nedeniyle müsabakalara ara verildi. Müsabakaların yeniden başlaması ile Ceyhanspor yeni Başkanı İlker Önük ile şampiyonluk için mücadele edecek.

Başkan Önük; “Değişen Bir Şey Yok. O Kupa Ceyhan’a Gelecek”

Ceyhanspor’un yeni başkanı olan İlker Önük şampiyonluk yolunda kararlı adımlarla ilerlediklerini belirterek; ” Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bölgesel Amatör Lig’in 2020 sezonu şampiyonu Ceyhanspor’dur. İçinde bulunduğumuz salgın riski bittiğinde yeniden yeşil sahalarda rakiplerimizi terleteceğiz. İçel İdman Yurdu ile yaptığımız son maç bizim şampiyonluk maçımız olacak. Biz bundan önce de şampiyonluk için oynuyorduk. Değişen hiçbir şey yok. O kupa Ceyhan’a gelecek” ifadelerini kullandı.

İlker Önük Kimdir?

02.02.1987 Ceyhan doğumlu olan İlker Önük , Ceyhan’ın sevilen ailelerinden Ayşe ve Kasım Önük çiftinin en büyük çocuğudur.
Bilkent Üniversitesi Finans bölümü mezunu olan Önük iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Halkbankası’nda stajını tamamladıktan sonra 2012 yılından bu yana aile şirketi olan Önükler Ltd. Şti.’de yöneticilik yapan İlker Önük
2018 yılında siyasete girdi.Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.
2019 yerel seçimlerinde Adana Büyükşehir ve Ceyhan Belediye Meclis Üyesi seçildi.Halen Ceyhan Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve Ceyhanspor Kulübü Başkanlığı görevini sürdüren İlker Önük evli ve 2 çocuk babasıdır.

Tarih: 27 Nisan 2020