Şubat 6, 2018

DUYURU:

Kıymetli Ceyhanlı Hemşehrilerim;

Bildiğiniz üzere şehrimizin içme suyu şebeke boruları eski yıllarda yapılmış halk sağlığına zararlı asbestli borulardan oluşmaktadır.

Büyükşehir Yasası gereği bu boruları yenilemek amacıyla  yolların kazılması, boruların döşenmesi ve tekrar üzerinin kapatılarak yolların yapılması AYKOME kararı ile Büyükşehir Belediyemize aittir.

İlçemizdeki su şebekesi çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Ocak Mahalle’mizde başlatılmış bulunmaktadır. Toplamda 67 km’lik yol kazılarak şehir içi su şebeke boruları döşenecektir.

Yasa gereği cadde ve bulvarların tamamı ayrıca kazı yapılan ve yapılacak olan bölgeler Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğundadır.

Ceyhan Belediyesi’nin sorumluluğunda olmayıp Adana Büyükşehir Belediyemize ait bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın rahatlatılmasını temenni ediyoruz

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ali Alper BOYDAK