SINAVA GİRME HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ VE SINAV TARİHİ

Mart 2, 2018

1 Ocak 2018 Tarih ve 30288 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ”Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri KapsamındaÇalıştırılmakda olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde işçi statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve 24 üncü Maddelerinin belirlenen takvim çerçevesinde İdaremiz ve Valilik Makamınca Oluşturulan Tespit Komisyonu Başvuruları incelenmiş ve mevzuat çerçevesinde değerlendirerek başvuruları ”kabul” ve ”red” olanları tespit ederek listeleri oluşturulmuştur.

Asya Güvenlik Ceyhan Belediyesi Hizmet Binası 2. Kat, Obasu ise Temizlik işleri Müdürlüğü şantiyesinde bildirilecektir.

Ayrıca Başvurusu Red Olanların itirazlarıda itiraz komisyonunca incelenerek sözlü uygulamaları sınavlara girmeye hak kazananların listeleri aşağıda belirtilmiştir.