ZABITA EKİPLERİ YENİ YIL ÖNCESİ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

ZABITA EKİPLERİ YENİ YIL ÖNCESİ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Ceyhan Belediyesi, koronavirüse karşı aldığı önlemler kapsamında dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürürken, zabıta ekipleri de vatandaşların sağlığı için yeni yıl öncesi denetimlerini devam ediyor.

Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, koronavirüs salgını doğrultusunda yaptığı kontrol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yeni yıl öncesi ekipler ilçe genelinde market, manav, internet kafe, oyun salonları, pazar yerleri, kıraathanelerde mesafe kuralları, hijyen, maske, eldiven hususunda denetimlerini hızlandırdı.

Başkan Erdem; “Yeni Yıl’da da Tüm Ekiplerimiz Çalışmaya Devam Ediyor”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimiz. Halkımızın huzur içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için özellikle gıda üretim ve satışının yapıldığı işyerlerini sıkı bir şekilde denetleyerek, eksikliklerin giderilmesini ve hijyeni sağlamaktır. Yeni yıl da zabıta ekiplerimiz ilçemizde denetimlerini aralıksız sürdürerek, vatandaşlarımıza sağlıklı ortam sağlamak için denetimlerini sürdürmeye devam edecektir. Bu sıkıntılı süreci,  el ele vererek üstesinden geleceğimize inancımız sonsuzdur. Tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum ve tüm çalışanlarımızın ve Ceyhan halkımızın yeni yılını tekrardan kutluyorum” dedi.

Tarih: 31 Aralık 2020