ZİYACAN DEDEOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

ZİYACAN DEDEOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

Ceyhan’da maganda kurşunuyla hayatını kaybeden CHP Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Ziyacan Dedeoğlu, ölümünün 2. yılında mezarı başında anıldı.

9 Nisan 2019 tarihinde bir maganda tarafından restorana düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan ve yaşam mücadelesini kaybeden Ziyacan Dedeoğlu, ölümünün 2ci yılında kabri başında düzenlenen törenle anıldı. Ziyacan Dedeoğlu’nun sevenleri mezarına çiçek bırakarak dua okudu.

Ziyacan’ın üzüntüsünü ilk günkü gibi unutmadıklarını dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Bugün 2 yıl oldu. Ziyacan kardeşimizi kaybedeli. Ziyacan Dedeoğlu evladımızı mezarı başında dualarla andık. Acısını ilk günkü gibi içimizde yaşıyoruz. Ölümünün yıldönümünde rahmet minnet ve sevgiyle anarak, ailesinin üzüntüsünü paylaştık. Seni asla unutmayacağız Ziyacan Dedeoğlu” dedi.

Düzenlenen törene Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP İlçe Başkanı Fikret Cirit, İl Gençlik Kolları Başkanı Mete Çelebi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Kurt, Ceyhan Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Bahadır Odabaşı, Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ceyhun Özer, belediye müdür ve amirleri, Dedeoğlu ailesi ve rahmetli Ziyacan’ın arkadaşları katıldı.

Tarih: 9 Nisan 2021